Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Design grafic

Dam viata imaginatiei tale
  • Text Hover
Documentatie

Este primul pas pe care il facem inainte de a concepe un design. Se analizeaza concurenta concurenta ce monetizeaza in piata, cat si cele mai noi tendinte ce se pot aplica.
Concept

In baza studiului de documentare, putem veni cu schite, idei si concepte ce se pliaza atat pe tendintele actuale cat si pe necesitatile proiectului cerut de catre client.
Creatie

Aceasta etapa este cea care dureaza cel mai mult, in aceasta etapa sunt imbinate cunostintele designerului grafician impreuna cu cerintele si dorintele clientului pentru a satisface dorintele acestuia.
Livrare

La final a gentia livreaza produsul final impreuna cu toate fisierele editabile, plus diferite extensii si fisiere in functie de metoda de folosire a materialului grafic .
Servicii de grafic design
Identitate Vizuala
Creare logo

Logo -ul este un element grafic ce reprezinta valorile companiei, este folosit pentru identifarea un ei firme sau a unui produs, sau a unui eveniment. Un logo se doreste a fi memorabil si transcendet in timp.

O societate/companie/brand fara logo este asemenea unui om fara chip si suflet.
Manual de identitate

Reprezinta setul de reguli si restrictii ce definesc folosirea imaginii de brand cat si a elementelor acestuia.

In acest manual sunt prezente toate elementele cheie de identitate vizuala ce formeaza brandul, reguli logo, culori, fonturi, elemente gr afice de c onstructie.
Carte de vizita

De cele mai multe ori dupa logo si manual de identitate, cartea de vizita este vizata pe primul loc. Este metoda cea mai rapida de prezentare si promovare atat societatii/ brandului cat si a angajatilor acestuia.

Ea contine toate elementele necesare de identificare si de contact.
Materiale corporate

Toate companiile/brandurile au nevoie de materiale personalizate cat si materiale promotionale pentru a le defini.

Aceste materiale pot include de la, foaie cu antet, materiale tipizate, mape, pixuri, CD-uri, ecusoane, plicuri, agende, note-blocks, cani pana la or ice mat erial car e po ate fi asociat cu brandul implicat.
Catalog/brochura

Toate serviciile sau produsele ce sunt oferite de o companie/brand pot fi descrise eficient pentru a monetiza printr- o grafica atractiva si memorabila.

In functie de nevoi si sezon cataloagele si brochurile pot fi create periodic sau sezonier sau ocazional.
Semnatura email

In mediul digital o semnatura de email este precum o carte de vizita. Intr-o societate toti angajatii au mail si-l folosesc zilnic.

Este recomandat ca toti acestia sa aibe semnatura in finalul mailului impreuna cu datele de contact pentru a crea unitate si intreg la nivelul societatii.
Materiale de print

Promovarea de cele mai multe ori se realizeaza cu ajutorul materialelor printate. Acestea trebuie sa respecte valorile si regulile brandului.

In functie de nevoi se pot creat: mesh-uri, bannere, roll-up-uri, spidere, casete luminoase, steaguri, litere volumetrice etc.
Grafica Online / WEB
Bannere

Sunt cele mai eficient e si cele mai utilizate creatii grafice ce sunt folosite in mediul online. Acestea definesc toate campaniile digitale de marketing si promovare.

Bannerele sunt folosite atat pentru Google cat si pentru toate retele de socializare: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn etc
Cover foto

Toate brandurile/societatile comunica prin retele de socializare, in acelasi timp promovandu-si serviciile, produsele si ofertele.

Retelele de socializare folosite cel mai des sunt: Facebook, Google+, LinkedIn, Youtube, Tweeter etc.
Infografic

Sunt ideale pentru a prezenta informatii cheie si de interes pentru cititori, in care sunt integrate studii, avantajele unui produs, prezentari succinte, in care sunt integrate serviciile si produsele brandului.

Infograficele atrag atentia printr-un mod atractiv atentia cititorului.
Newsletter

Toate brandurile detin un site, iar in spatele acestuia o baza mare de date de adrese de e-mail ale clientilor, sau al abonatilor.

Newsletter-ul este cea mai eficienta metoda si cea mai rapida de a prezenta online prin intermediul email-ului, ultimele oferte, stiri unui public selectat.
Design website

Compania ta inca nu are un website, sau ai un website vechi?

Te ajutam cu design modern, ce imbina atat nevoile tale cat si comportamentul consumatorilor.
Design aplicatii

Livram orice tip de aplicatie necesara brandului tau, aplicatii office, web, cat si aplicatii pentru android si iOS.

Livram aplicatii cu interfata digitala in spate ce poate fi utilizata cu usurinta de fiecare angajat.
Grafica pentru print
Grafica Roll-Up

Este singurul material grafic de dimensiuni mari ce poate fi transportat cu usurinta si fiabilitate in orice locatie.

Este nevoie de o creatie moderna ce are impact prin mesajul companiei.
Banner Outdoor/Mesh

Este metoda cea mai simpla de a furniza informatii la un numar mare de utilizatori.

Cel mai mare dezavantaj este ca utilizatorul este mereu in miscare! De aceea trebuie creata o grafica ce poate fi citita foarte rapid impreuna imagini de calitate foarte buna.

Aceste bannere le regasim pe strada, cladiri etc.
Brosuri/Pliante/Flyere

Sunt primele metode de marketing direct aparute ca metoda de promovare.

Cele mai multe pliante/flyere/brochuri sunt aruncate. Ai nevoie de o creatie ce va atrage si va distrubui informatie intr-o maniera ce nu poate fi ignorata.

Livram cele mai atractive idei.
Afis publicitar

Sunt cele mai eficiente pentru a promova un brand, un produs un eveniment.

Acestea pot avea diferite formate plecand de la un simplu A4 , pana la afisele din statiile de autobuz, de pe stalpi sau panouri publicitare.
Steaguri

Sunt elemente de brand ce semnalizeaza intr-un mod eficient si succint prezenta unui brand intr-o anumita locatie.

Avantajul acestora consta in fiabilitate a transportului. Pot fi transportate de la adresa companiei pana la evenimente in aer liber etc.
Invitatii eveniment

Toate evenimentele organizate fie de compania ta fie de tine, au nevoie de o invitatie pe care sa o poti transmite clientilor tai.

Invitatiile livrate pot fi folosite atat in mediul online cat si mediul offline.
Spider Foto Eveniment

Acest tip de material este intalnit cel mai des la un eveniment.

Se utilizeaza pentru a imortiliza fotografii de grup avand in spate logo-urile brandului sau ale sponsorilor evenimentului.